Ons team

Bij Bright Potentials geven we jou de touwtjes terug in handen. Geen pushy consultants, maar persoonlijk advies op maat van jouw carrièredoelstellingen. Het zijn namelijk jouw carrière en jouw leven. 

Via jouw persoonlijke Talent Coach, geven we je de nodige ondersteuning om jouw carrière ten volle te beleven en jouw talenten te ontplooien. Onder het motto 'wat je graag doet, doe je beter, wat je goed doet, doe je liever', is het onze missie om jouw alle middelen te geven om je dromen waar te maken.

Onze professionals

Ulrike
Ulrike

Jouw geluk, zowel op als naast het werkveld, is Ulrikes missie. Ze helpt je graag om jouw carrièredoelstellingen te bereiken, kenmerkend door een persoonlijke aanpak en aanstekelijk enthousiasme. Let's connect!

Bram
Bram

Een vat vol ideeën en heel wat peper tussen de billen. Met een ongelofelijke 'can do' ingesteldheid werden bij Bram de wortels gelegd van Bright Potentials.

Let's connect!

Els
Els

Els creëert vol enthousiasme een persoonlijke band met al haar contacten. Als sportief talent, brengt ze op een energieke manier haar advies over tijdens elk gesprek.

Let's connect!

Sarah
Sarah

Rustig, constructief, eerlijk en steeds met een vleugje humor:  ingrediënten die steevast tot Sarah’s manier van communiceren behoren. Met daarbovenop een flinke portie empathie streeft ze steevast naar een langetermijnrelatie met haar netwerk.

Let's connect!

Frank-Frederik
Frank-Frederik

Frank-Frederik slaagt erin om zijn clevere geest met een diepmenselijk aanvoelen te combineren. Op deze manier koppelt hij zijn vakbekwaamheid met intelligente formuleringen en wint op zeer korte tijd het vertrouwen van zijn gesprekspartners.

Let's connect!

Marilyne
Marilyne

Met haar eerlijke en open communicatie streeft Marilyne steevast een lange termijn relatie na voor alle partijen. Ze neemt dan ook geen blad voor de mond. Gedreven als ze is, gaat ze telkens tot het uiterste voor een kwalitatief en effectief resultaat.

Let's connect!

Jasmien
Jasmien

'Gelukkig zijn in je job', daar draait het rond voor Jasmien. Met een groot hart en een sterk inlevingsvermogen brengt ze begrip op voor ieders situatie. Bovendien staat haar deur altijd open, wees welgekomen. 

Let's connect!

Laura
Laura

Empathie, aandacht en precisie zijn enkele superlatieven die Laura toebehoren. Zowel klant als kandidaat erkennen haar fantastisch werk waardoor haar immer stralende glimlach nooit ver weg is.

Let's connect!

Florence
Florence

Als people-person voelt Florence zich opperbest in een bruisende omgeving zoals bij Bright Potentials. Ze legt gemakkelijk nieuwe contacten en met haar alledaagse nieuwsgierigheid is ze altijd overal bij betrokken. 

Let's connect!

Anne-Sophie
Anne-Sophie

Van links naar rechts hollen en druk in de weer zijn met duizend zaken, zo'n omschrijving past het best bij Anne-Sophie. Gelukkig brengt dat iedere dag een sappige anekdote met zich mee.

Let's connect

Emma
Emma

Emma is een goedlachse adviseur met een hart voor Talent Management. Gekend voor haar luisterend oor, een goede babbel en als de collega 'met een hoek af'!

Let's connect!

Be different
Wanna be different?